Menu Sluiten

Passthru Interfaces


Passthru interfaces

Informatie over PassThru Interfaces.

PassThru interfaces zijn apparaten die worden gebruikt om een computer te verbinden met het elektronische controlesysteem, ECU, van een voertuig om problemen te diagnosticeren en op te lossen.

PassThru interfaces fungeren als een brug tussen de computer en de ECU, waardoor de computer kan communiceren met de diagnostische systemen van het voertuig en toegang heeft tot gegevens van de ECU.

PassThru interfaces worden vaak gebruikt door automonteurs en monteurs om problemen met de elektronische systemen van een voertuig te diagnosticeren en te repareren. Zij kunnen worden gebruikt om foutcodes te lezen en te wissen, diagnostische tests uit te voeren en toegang te krijgen tot live gegevens van de sensoren en systemen van het voertuig.

Sommige PassThru interfaces hebben ook extra functies, zoals de mogelijkheid om de software van het voertuig opnieuw te programmeren of bij te werken, of om speciale functies uit te voeren zoals voertuigprogrammering of sleutelcodering.

PassThru interfaces zijn een belangrijk hulpmiddel voor het diagnosticeren en repareren van problemen met de elektronische systemen van een voertuig. Zij geven technici toegang tot gegevens en voeren diagnostische tests uit die niet mogelijk zouden zijn met behulp van traditionele diagnostische methoden, en kunnen helpen om de tijd en kosten van reparaties te verminderen.

Euro 5 is een richtlijn van de Europese Unie of EU die emissienormen vaststelt voor voertuigen met verbrandingsmotoren.

De Euro 5 emissienormen gelden voor voertuigen, bestelwagens, vrachtwagens en bussen, en zijn bedoeld om de schadelijke uitstoot van voertuigen, waaronder kooldioxide of CO2, stikstofoxiden en deeltjes PM te verminderen.

De Euro 5 wetgeving trad op 1 september 2009 in werking en geldt voor alle voertuigen die in de EU worden verkocht.

Info over passthru interfaces

Informatie over Passthru interfaces

Meer duiding over PassThru Interfaces.

Een van de vereisten van de Euro 5 wetgeving is dat autofabrikanten fabrieksinformatie, documentatie en software ter beschikking moeten stellen van de aftermarket.

Dit betekent dat onafhankelijke reparatiebedrijven en andere dienstverleners toegang moeten hebben tot dezelfde technische informatie en software als de fabrikant om problemen met de elektronische systemen van een voertuig te kunnen diagnosticeren en repareren.

Deze eis is bedoeld om de concurrentie te bevorderen en ervoor te zorgen dat onafhankelijke dienstverleners kunnen concurreren met de eigen servicecentra van de fabrikant.

De Euro 5 wetgeving geldt voor alle nieuwe voertuigen die in de EU worden verkocht en is bedoeld om de milieueffecten van voertuigemissies te helpen verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren.

Meer info over passthru interfaces nu op auto-diagnose-apparatuur.be.

Tags

Aanbeveling Passtrhu Interfaces | Aanbod Passthru | Advies Passtrhu Interfaces | Auto Documentatie Aftermarket | Auto Software Aftermarket | Bedrijven Passtrhu Interfaces | Diensten Passthru |